Kuulumisia syksyltä

21.11.2021 19:44
Kotalan D-pennut starttasivat Junkkarissa ensimmäisissä kaer-kokeissaan. Saimme kaikki pennut matkaan mukaan ja olihan meillä mahtava viikonloppu, huippu porukassa. Lauantaina startattiin peltokokeessa ja sunnuntaina oli vuorossa rakennearvostelu. Tulokset puhukoot puolestaan tämän pentueen potentiaalista.


Kotalan Depi NUO1, ERI+

Kotalan Dora NUO 2, ERI+

Kotalan Dalton NUO 2, ERI+

Kotalan Dante NUO 0, ERI+

Kiitos kaikille pennunomistajille aktiivisuudesta ja koirien eteenpäon viemisestä. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti unohtumattomia elämyksiä mukavan harrastuksen parissa.




Kotalan Camu starttasi pari kertaa avoimessa luokassa kaer-kokeessa ja molemmilla kerroilla tuloksena AVO2-tulos. Kesällä Camu kävi pyörähtämässä kolmessa näyttelyssä ja nappasi jokaisesta sertin. Näin ollen tulosten myötä Camusta tuli uusi Suomen Muotovalio. Onnittelut Leolle, joka on tehnyt huikean työn koiran kanssa. 

FI MVA Kotalan Camu


Kennelin omien koirien kanssa syksy vierähti metsästyksen merkeissä. Paljon kilometrejä, huikeita elämyksiä tarjoili jälleen Lappi, jossa kuukausi kesälomaa taas vierähti liian nopeasti. Cennan kanssa yritetään startata vielä loppukaudesta kokeessa. Virossa pyörähdettiin Cennan kanssa näyttelyssä ja sieltä tuliaisina saatiin Sert ja Cacib, kaikki mitä sieltä lähdettiin hakemaan. Pikkuhiljaa rupeamme odottelemaan juoksuja ja toivotaan, että keväällä olisi vipinää pentulaatikossa.

Oikein hyvää loppuvuotta kaikille ja pysytään terveinä!


Yhteystiedot

Kotalan kennel Saarijärvi 0451201155 / Elina elinaahonen_@hotmail.com